diumenge, 11 d’agost de 2013

Retallades

Preparem el nou curs escolar patint les retallades que el Departament d'Ensenyament, dirigit per la banyolina Irene Rigau ens encoloma. Amic Joan Olivas: com pots lloar la "banyolitat" d'aquella que ha fet les majors retallades en educació?

 Tenim, ara, mestres que no cobren les hores de pati ni les hores de reunions... Sales d'operacions que es tanquen, pacients en llistes d'espera interminables.

Així va el país. La crisi colpeja els serveis bàsics i imprescindibles mentre fa pessigoles a departaments que, si desapareixessin, ningú trobaria a faltar...

El Departament de Cultura i l'excelsa Diputació, per exemple, protegeixen un camp ple d'ineptes i de funcionaris que es dediquen a viure bé i a no fer pràcticament res...

És conegut i vox-populi gironina, el funcionari practicant que surt a fer visites en les seves hores de feina. N'hi ha d'altres que allarguen l'hora d'esmorzar com si estiguessin de vacances. N'hi ha d'altres que miren pel·lícules amb els auriculats posats com aquell qui es troba al sofà de casa. 

 L'altra dia vaig engegar el televisor i vaig veure com havien avançat el telenotícies per emetre els cops de pilota d'en Messi i companyia... El futbol és l'opi del nostre poble, l'opi que ha d'amagar totes aquestes retallades delirants que ens estant regalant. 

Poseu-vos la bufanda, crideu ben fort, que mentre en Neymar i en Messi cobren els seus cops de pilota a preu d'or la Generalitat de Catalunya ja ens ha retallat un servei bàsic. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada